MINÄ OLEN TINKA.

Meedio, näkijä, energiahoitaja ja parantaja,
sekä lemmikkikuiskaaja 14 vuoden kokemuksella.

Kaikki tämä on elämäntehtävätyötäni. Henkinen matka itseeni alkoi 14 vuotta sitten, kun sain kanavat auki ensimmäisen kerran. Kasvun matka, kohti parempaa elämää.

Olen myös personal trainer ja barre-ohjaaja. Olen ollut vajaa 17 vuotta hoitaja, viimoiset 11 vuotta siitä mielenterveystyön parissa. Olen myös äiti aikuiselle tytölle ja koirat ovat lähellä sydäntäni.

Harrastan liikuntaa, maalaamista, elämän pohdiskelua, itseni kuullostelua. Kylmiä aamusuihkuja, pienistä hetkistä nauttimista, itselleni ja muille sitä kautta hyvän tekemistä. Perhe, ystävät ja terveys ovat arvomaailmassani ihan ykkösiä.

Hyvän tekeminen, positiivisuus, pysähtyminen itsensä äärelle, kehon kuuntelu, intuitiivisuus ovat myös hyvin tärkeitä mulle. Ihmisen hyvinvointi kaikin tavoin on lähellä sydäntäni. Ajatus ihminen ihmiselle kantaa pitkälle ja siitä lähtökohdasta teen työtäni. Rakastan ihmisten kanssa työskentelyä, eteenpäin auttamista.
Miten parantaa omaa elämää ja oloa kaikin tavoin. Miten päästä omannäköiseen elämään kiinni. Miten alkaa luomaan itselleen enemmän hyvää ja kaunista. Kaikki se on mahdollista ja siihen tarvitset vain sinut.

Keho ja mieli ovat yhtä ja siihen vielä tunteet päälle. Kaikki tämä minua kovasti kiinnostaa ja se on yksi elämisen peruspilareista. Keho on hyvin viisas.

Olen ollut niin kiltti tyttö, vahvuuteen sairastunut lapsena ja myöskin 50kg ylipainoinen. Olen kohdellut itseäni huonosti ja opetellut sen suhteen uusia toimintatapoja sekä mikä minulle itselleni on paras tapa voida hyvin, olemme kaikki yksilöitä.
Tänä päivänä ajattelen, että oma hyvinvointini on tarpeen, jotta pystyn ammentamaan muille ja aidosti auttamaan toista ihmistä.

Olen läpikäynyt elämää paljon, kokemusta karttunut hurjasti ja käsitellyt asioita, traumojani, tunteitani. Tiedän mistä puhun. Tiedän, miten ajatuksemme meitä hallitsevat, saattaa olla häpeää ja kehon traumat laukaista tunteita ja sitä kautta vanhat toimintatapamme. Sitten olemme pisteessä, missä olemme olleet ennenkin.

Muutokset eivät ole helppoja. Elämänmuutosmatkat esim. eivät ole vain fyysisiä vaan kokonaisvaltaisia. Oppimista. Kasvamista. Uusia ajatuksia. Uusia toimintamalleja. Mutta ihan varmasti, sen arvoisia.

Minä annan asiakkaille käyttöön kaiken sen, mitä olen ja mitä osaan. Tapaamisiin :-)

Iloa ja Valoa!

- Tinka