Tapahtumat ja kuulumiset
Täältä löydät jatkossa ajankohtaisia tapahtumia, kuulumisia ja vinkkejä!
 
7.9.2021
Tervetuloa 4.10. alkavaan Hellivä-valmennukseen. Paikkana Voimavintti Kuusankoskella. Mikäli mielit elämääsi lisää energiaa, hyvää oloa, kevyempää olemusta, ryhmän sekä valmentajan tukea, on tämä just Sulle.
Valmennus kestää 8 viikkoa ja tapaamiset joka toinen maanantai. Saat hyvinvointi tai elämäntapamuutos matkallesi niin ravinto, kuin liikunta/treeniohjeet. Tapaamisissa saat mm. sparrausta elämääsi, liikkumista, treenejä, meditaatio -ja rentoutushetkiä, ohjausta myös yksilöllisesti. Tule sellaisena kuin olet. Tässä ryhmässä ei ole sijaa häpeälle vaan ilolle, omalle voimalle ja tekemisen meiningille. Hinta 98 e/valmennus ja maksaa voi 2. erässä. Olet lämpimästi Tervetullut :-)
1.9.2021
Nyt saatavilla uusi Reborn-hoito. Kannamme tiedostetusti tai tiedostamattamme mukanamme paljon sellaista, mikä ei meitä palvele. Menneiden elämien siteitä, muiden ihmisten ja tapahtumien energioita, kirouksia/pahoja puheita, kehon traumoja, esteitä elämässämme muun muassa. Tämä hoito on luotu katkaisemaan vanhat siteet, energiat, asiat, ihmiset, mitkä meitä himmaavat ja pidättelevät. Mitkä estävät eteenpäin menoa ja etenkin, jos näitä ei itsessään tiedosta. Se on uudelleen syntymää, vanhoista nahkoista kuoriutumista tässä ulottuvuudessa.Sinun elämässäsi.
Hoito tapahtuu vatsamakuulla, sisältää kosketusta (vaatteet päällä) lämpöä sekä energiatyötä kanavoituna.
Otathan yhteyttä, mikäli resonoi :-)